Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Tehtävämme on ollut jo yli 35-vuoden ajan auttaa asiakkaitamme menestymään nykyistä paremmin omassa liiketoiminnassaan tarjoamalla koulutusta, konsultointia ja erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä. Olemme kansainvälinen yritys ja keskeisin arvomme on ”ruutanaperäläisyys”.

Haemme joukkoomme korkeakoulututkinnon suorittaneita (KTM, OTM, DI jne.) pk-yritysten kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kiinnostuneita

YRITYSKONSULTTEJA

Menestyksen eväät

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vilpitöntä halua toimia kouluttajana/konsulttina pk-yrityssektorilla. Ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme hyvää kielitaitoa (englanti ja mahdollisesti ruotsi). Teemme työtämme asiakkaidemme keskuudessa, joten sinulla on halua ja valmiutta matkustaa n. 120 - 150 päivää vuodessa.

Mitä meiltä saa?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja kiinnostavan työn, jossa on mahdollista kehittyä pk-yrityssektorin laaja-alaiseksi asiantuntijaksi ja kansainvälistyä kanssamme. Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja kollegojesi kokemuksen sekä kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen administrator@hoffrenconsultancy.fi. 16.3.2018 mennessä. Lisätietoja yrityksestämme www.hoffrenconsultancy.fi.