Valmiiksi harkittu kokonaisuus

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénin palveluista huomattava osa on tuotteistettu erilaisiksi kehittämisohjelmiksi. Usein ne on suunnattu yrityksen johdolle ja muille avainhenkilöille, mutta kohteena voi olla myös koko yritys. Vaikka kehittämisohjelmat voivat olla luonteeltaan yleisiä, olemme menestyksellisesti toteuttaneet ohjelmia yhtä hyvin yksittäisille toimialoille kuin yksittäisille yrityksille. Meillä on pitkä kokemus ohjelmista, joilla autetaan asiakasyrityksiä kehittämään kansainvälistä liiketoimintaansa.

Kehittämisohjelma toteutetaan yleensä niin, että kutakin ohjelmaa varten kootaan ryhmä yrityksiä samalta alueelta. Mahdollinen yritysvalmennus voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti koko ryhmälle yhdessä. Tuotteissa on kuitenkin lähes poikkeuksetta mukana myös merkittävä yrityskohtainen osuus, joka voi olla esimerkiksi yrityksessä tehtävää konsultointia. Yrityskohtaisen osuuden tarkoitus on varmistaa, että kukin yritys saa riittävästi yksilöllistä huomiota omien tavoitteidensa edistämisessä. Konsultoinnin ja koulutuksen lisäksi teemme ohjelmissamme myös paljon erilaisia taustaselvityksiä.

Hyvä esimerkki Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénin kehittämisohjelmista on toimitusjohtajakurssi.  Noin 300 kurssin kokemuksella olemme sen kehittämisessä ja toteutuksessa maan johtava konsulttitoimisto.

Jos haluat nähdä, mitä kehittämisohjelmia olemme lähiaikoina käynnistämässä, siirry Palvelut -sivulle.