Konsultteja kuudessa maassa

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénilla on yli 30 vuoden kokemus pk-yritysten valmennuksesta ja konsultoinnista. Tärkeimpiä vahvuuksia on omista päätoimisista konsulteista rakennettu kansainvälinen organisaatio. Kotimaan konsultit muodostavat toimintamme perustan. Olemme kehittäneet toimintamallin, jonka ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita koko maassa. Konsulttien erilaisten taustojen ansiosta asiantuntemuksemme on laaja-alaista. Pidämme tärkeänä, että voimme joustavasti tarjota kuhunkin tehtävään sopivan asiantuntijan asiakasyrityksen sijainnista riippumatta.

Palkkasimme ensimmäisen ulkomaisen konsulttimme jo vuonna 1992. Olemme sen jälkeen laajentaneet toiminta-aluettamme kysynnän mukaan, ja tällä hetkellä toimimme kuudessa maassa Suomi mukaan lukien. Oman kansainvälistymisemme taustalla on asiakasyritystemme kiinnostus laajentaa omaa toimintaansa Suomen ulkopuolelle. Hyvinkin pienet pk-yritykset pystyvät tekemään sen kannattavasti, ja monille se on yrityksen olemassaolon edellytys.

On syytä korostaa, että toiminta-alueemme sisältää enemmän maita kuin vain konsulttien omat kotimaat. Kielitaitonsa ja kansainvälisen kokemuksensa ansiosta useat konsulttimme pystyvät toimimaan laajemmalla alueella. Kartalle merkityt maat ovat hyvä lähtökohta ja ne antavat hyvän kuvan vahvuuksistamme. Niiden lisäksi voidaan mainita Bulgaria ja Romania, ja voimme auttaa yritystäsi myös Kroatiassa ja Serbiassa. Toinen alue, joka voi olla kiinnostava, on Keski-Aasia. Kartalla on jo linkki Kazahstanin maakuvaukseen, mutta sen lisäksi meillä on aiempaa kokemusta myös Azerbaidžanista.

Tanska Italia Ruotsi Viro Latvia Liettua Valko-Venäjä Ukraina SUOMI Venäjä Kazakstan Puola Tšekki Unkari Saksa Ranska Espanja Iso-Britannia Irlanti Norja