Räätälöityjä ratkaisuja

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénin yrityskohtaisilla palveluilla tarkoitamme räätälöityjä palveluja, jotka määritellään ja toteutetaan yksittäisen asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Asiakkaan käytettävissä on kaikki se kokemus, jonka konsulttimme ovat keränneet.

Yrityskohtaiset palvelut vaihtelevat sekä laajuudeltaan että sisällöltään. Niihin voi sisältyä esimerkiksi konsultointia, yrityskohtaista valmennusta joko yksittäiselle avainhenkilölle tai ryhmälle tai taustatietojen kokoamista ja analysointia valitusta kohdemaasta tai kohdemarkkinasta. Yrityskohtaisissa palveluissa voidaan tietysti käyttää hyväksi valmiita kehittämisohjelmiamme soveltuvin osin.

Yrityskohtaiset palvelut voidaan toteuttaa niin, että asiakkaalle rakennetaan yksilöllinen palvelupaketti, jolle asiakas saa kokonaishinnan tai arvion etukäteen. Jos työn laajuus ei ole tiedossa, voidaan toimeksiannossa käyttää aikaveloitusta, johon on yhdistetty riittävän tiheä toteutuksen seurantaraportointi.

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénin vahvuuksia ovat pk-sektorin tuntemus, laaja toimialaosaaminen ja konsulttien monipuolinen asiantuntemus liikkeenjohdon eri osa-alueilta. Asiakassuhde toimistoomme avaa ovet koko organisaatioon. Jos mukana on useita konsultteja, yhteistyön sujuvuuden ja myös luottamuksellisuuden kannalta on suurta apua siitä, että kaikki toimeksiannot pysyvät saman organisaation sisällä.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén voi toimia yrityksesi asiantuntijana, lähetä meille yhteydenottopyyntö.

Lisätietoja tuetuista konsultointipalveluista löydät täältä.